MESI U POKUŠAJU: Azar još ima mnogo da uči (VIDEO)

Jedan od najtraženijih igrača u letnjem prelaznom roku izblamirao se u meču Komjuniti šilda između Čelsija i Mančester sitija

  • 0

Eden Azar, koji je Romana Abramovića ovog leta koštao 40 milina evra, pokazao je svoje driblerske (ne)sposobnosti na jučerašnjem meču londonskih plavaca i Mančester sitija u kojem su građani odneli trofej Komjuniti šilda.

Prošlogodišnjeg najboljeg fudbalera francuskog šampionata mnogi su nazivali "mali Mesi" i "belgijski čarobnjak sa loptom", ali u meču Komjuniti šilda uspeo je sve da nasmeje i fascinira nezapamćenim potezom u 19. minutu. On je pokušao petom da proigra Ešlija Kola, ali je promašio celu loptu i pao poput osrednjeg igrača opštinske lige.

Hazard je prošle sezone u dresu Lila na 48 utakmica postigao 22 gola i prethodne dve godine proglašen je za najboljeg igrača francuske lige, a Čelsi ga je platio čak 40 miliona evra, što dokazuje da ovaj igrač poseduje veliki kvalitet, ali izgleda da ga je uplašila atmosfera koju su stvorili navijači engleskog šampionata. Eden je već uspeo da postigne prvi pogodak za Čelsi na utakmici u kojoj su "londonski plavci" savladali Sijetl Sanderse 4:2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA