≫ 

Veliko nasilje u Engleskoj, 4.000 Stoukovih huligana izazvalo najveće navijačke nerede u poslednjih deset godina! (VIDEO)

Policija je imala pune ruke posla da obuzda navijačku rulju

  • 1

Vandalizam povezan sa utakmicama se povampirio u "kolevci fudbalskog nasilja" Engleskoj.

O tome svedoče scene iz Burslema (predgrađe Stouka) gde su pre meča juniorskih timova Port Vejla i Stouka, navijači gostujućeg tima žetoko sukobili sa policijom.

Engleski mediji prenose izjavu jednog od predstavnika policije koji je opisao sukob kao "najveću operaciju protiv huligana u poslednjih deset godina", što dovoljno govori o napetosti koja je vladala na ulicama i na stadionu u utorak uveče.

Haotične scene sa ulica oko stadiona su postavljene i na jutjub.

Bilans velikih nereda za sada su 12 uhapšenih navijača Stouka, od kojih najmlađi ima 18 godina, a najstariji 61.

Učinjena je i značajna materijalna šteta na stadionu Port Vejla, polomljeno je više desetina stolica, polupani su gotovo svi prozori i snaitarije u tolatetima.

Tokom utakmice, 180 policajaca bilo je raspoređeno na samom terenu, većina je bila skoncentrisana ispred tribine sa gostujućim navijačima kojih je bilo blzu 4.000.

Ratoborne pristalice Stouka, čiji je tim na kraju poražen 4:1, tokom meča u teren su ubacivale baklje, kovanice, stolice, zbog čegea je nekolicina uhapšena još na stadionu.

Iz policije je saopšteno da će se potraga za svim vinovnicima incidenta nastaviti i u narednim danima, pošto se budu pregledale sigurnosne kamere.

Zvezda gostuje u Subotici, timu koji je nije pobedio duže od šest godina. Kvota na trijumf crveno-belih iz dvojke u dvojku je 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Crvena zvezda.

Zemun u poslednja četiri kola nije dao nijedan gol, i idealan je rival za Partizan, koji traži iskupljenje za remi u Lučanima. A kvota da će tim Bate Mirkovića slaviti bez primljenog pogotka (Sigurna pobeda) je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zemun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA