Hrvati viču: Nameštaljka! Golman Nemaca se izvinjavao Voriju

Hrvati se nikako ne mire sa porazom, kažu da je posredi nameštaljka

  • 15

Reprezentacija Hrvatske poražena je od Nemaca u borbi za polufinale Svetskog prvenstva u Nemačkoj i Danskoj 22:21, pa Hrvati nisu uspeli da uđu u borbu za medalje. Ono što je na početku prvenstva delovalo kao rapsodija rukometne igre, pretvorilo se u agoniju i brojne kritike.

Selektor Lino Červar je svoje kritike usmerio ka sudijama, a  sportski direktor reprezentacije Igor Vori istakao da je sve što se desilo sramota za rukomet.

- Ovo je sramota za sport i jako loša reklama za rukomet. Ako mi posle utakmice dođe golman Nemačke Silvio Hajnveter i kaže "Izvini", onda je valjda sve samo po sebi rečeno. Ne znam kome tako nešto treba. Ako se zna da je Nemačka u polufinalu, neka je odmah tamo stave da se ne trudimo, nema smisla - bio je veoma ljut posle meča Vori.

Njegova ekipa u poslednjem kolu grupe grupe E druge faze Svetskog prvenstva igra protiv Francuske u sredu popodne. Francuzi će biti pojačani Nikolom Karabatićem koji je do sada bio povređen. Oni i Nemci su iz grupe E obezbedili plasman u polufinale, Španija je trećeplasirana, a Hrvatska četvrtoplasirana i obe selekcije će zauzeti mesta od pet do sedam.

Červar je rekao da će u sredu Francuzi biti favoriti za pobedu. Inače, na njegove prozivke da sudije treba "strpati u zatvor" su bivši rukometaši, Danci Kasper Hvit i Klaus Jakobsen rekli da su sudije dobro odradile posao.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA