• 1

Sahranjen Novak Bošković, grobljem odzvanjali jecaji majke: "Ostavio si ženu i ćerkicu, šta će one bez tebe?"

Bošković je u nedelju ujutro 3. februara u dvorištu kuće u Crvenki izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu

  • 1

Na groblju u rodnoj Crvenki u utorak 5. februara je sahranjen Novak Bošković (29), rukometaš i nekadašnji reprezentativac. Na večni počinak ispratili ga njegovi najmiliji, rodbina, prijatelji i sportisti.

Suze i tugu za prerano prekinutim životom, niko od nekoliko stotina okupljenih nije mogao da sakrije, a na pitanje: Zašto se odlučio na očajnički potez i dalje niko nema odgovor. Crvenačkim grobljem prolamao se jecaj majke Jele Vukašinović koja je neprestano ponavljala: "Zašto nas ostavi…?"... "Ostavio si ženu i ćerkicu, šta će one bez tebe?"...

Opraštajući se od rukometaša, jedan od njegovih kolega je u ime bivših i sadašnjih sportista podsetio na veliko i plemenito Novakovo srce i dobrotu.

Novak Bošković (29), rukometaš i nekadašnji reprezentativac Foto: MN Press

- Uvek si bio podstrek saigračima i najveći oslonac, ali si nas napustio u trenutku slabosti. Mnoge utakmice si dobio, ali nažalost, izgubio su onu najvažniju, a teško je što niko ne zna zašto. Zauvek ćeš nam ostati u sećanju i nikada nećemo zaboraviti šta si uradio za srpski sport i za naš rukomet - rekao je on.

Bošković je u nedelju ujutro 3. februara u dvorištu kuće u Crvenki izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu. Rukometaš je dan ranije u rodno mesto došao iz Izraela, gde nastupa za tamnošnji Hapoel Rišon. Uveče je izašao u grad sa prijateljima, a po povratku je pucao u sebe.

Bošković je iza sebe ostavio suprugu i šestomesečnu ćerkicu.

VIDEO: Muškarac pucao sebi u glavu iz lovačke puške kod vrtića

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Komentari

  • zena

    Boze mi oprosti, ko zna koliko ste mu mozak popile drobeci, covek je pukao! Laka mu zemlja, lep i mlad covek!

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima