≫ 

Milivojević otkrio kako ga je udario hrvatski policajac i najavio razgovore o povratku u reprezentaciju!

Srpski fudbaler dao opširan intervju za grčke medije, dva detalja se izdvojila

  • 2

Luka Milivojević je od Mundijala u Rusiji van reprezentacije Srbije zbog dobro poznatog konflikta sa selektorom Mladenom Krstajićem, ali bi ta situacija, možda, uskoro mogla da se promeni i da krene nabolje za obe strane, sudeći prema rečima fudbalera Kristal Palasa u intervjuu datom grčkim medijima

Milivojević je u (pre)opširnom razgovoru o vremenu provedenom u Olimpijakosu, karijeri u Engleskoj, pomenuo i njegov reprezentativni status. Otkrio je da očekuje određene razgovore na temu njegovog povratka u nacionalni tim.

Na konkretno pitanje da li ima šanse da uskoro opet zaigra za Srbiju, rekao je:

- Videćemo šta će se desiti. Rekao sam i ranije, stojim iza svake reči koju sam rekao, do danas, stajaću do kraja života, naprosto jer je to istina. Teško je da se (u vezi sa povratkom u "A" tim) nešto promeni, ali imam neke razgovore na tu temu, pa ćemo videti - rekao je Luka.

Malo je poznato da je Milivojevića pre četiri godine, kada je gostovao u Zagrebu sa Olimpijakosom, udario jedan hrvatski policajac. Razlog je verovatno bio Zvezdin kačket sa kojim se pojavio posle utakmice pred novinarima.

- Udario me je u stomak, ali to kamere nisu uhvatile - prisetio se Luka neprijatnog momenta sa "Maksimira".

- Teško mi je iz ove perspektive da pričam o nečemu što se desilo u Zagrebu pre 3-4 godine. Stavio sam tačku na tu priču, ne želim opet da otvaram tu temu. To je nešto što pripada prošlosti. Nisam o tome uopšte pričao posle, najbolje je da tako i ostane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    8. februar 2019 | 21:47

    Pričaj čoveče pričaj,ako si Zvezdaš i Srbin.

  • Patriota

    8. februar 2019 | 22:32

    Igracina velikog kalibra svakako da ima mesta u timu. Onaj ko ga izostavi, njemu bi trebalo mesto uskratiti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA