MESI: Ne bih voleo da Ronaldo dobije "Zlatnu loptu"!

Predvodnik Barselone i Argentine Leo Mesi rekao da bi voleo da "Zlatnu loptu" dobiju Inijasta ili Ćavi, a ne Kristijano Ronaldo, ali dodaje da ne mrzi Portugalca

  • 0

Po mišljenju mnogih, najbolji fudbaler današnjice Leo Mesi izjavio je da između njega i Kristijana Ronalda ne postoji mržnja već uzajamno poštovanje, ali da ne bi voleo da "Realova sedmica" pre njegovih saigrača Ćevija i Inijeste  dobije nagradu za najboljeg fudbalera planete koju dodeljuje FIFA. Za istu nagradu kandidat je naravno i Mesi.

- Između mene i Ronalda ne postoji nikakva netrpeljivost niti smo u svađi. Sve su to mediji proizveli! Nikada se nisam takmičio i borio protiv njega. Nema mržnje između nas već samo uzajamno poštovanje! Ipak, ne krijem da bih više voleo da "Zlatnu loptu" dobiju Ćavi ili Inijesta. Oni su vrhunski fudbaleri koji već godinama pobeđuju u najvećim svetskim takmičenjima i ja Barsom i sa Španijom i voleo bih da titulu najboljeg igrača dobije neko od njih, pre Ronalda - rekao je Mesi koji je ipak potvrdio da rivalstvo između njega i Kristijana postoji.

Leo Mesi trenutno se nalazi u Frankfurtu sa reprezentacijom Argentine koja je sinoć pobedila selekciju Nemačke 3:1 u prijateljskom meču. Mesi je bio strelac drugog gola na toj utakmici u 52. minutu. Argentina je povela autogolom Kedire u 45. minutu, a na 3:0 povećao je Di Marija u 73.  Pobedu Argentine ublažio je Huedes golom u 81. minutu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA