Vermezović: Donji Srem je motivisan, ali nas zanima samo pobeda

- Ne znam psihologiju ekipa koje igraju protiv Partizana, ali siguran sam da neće kalkulisati, imaće dodatnu motivaciju i nemaju šta da izgube - rekao je trener "crno-belih"

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović izjavio je da ga na gostovanju Donjem Sremu ne zanima ništa druge osim pobede, jer je prvenstvo Srbije prioritet za "crno-bele".

- Verujem da će Donji Srem posle pobede nad OFK Beogradom u prvom kolu sa puno samopouzdanja ući u sutrašnji meč. Iz iskustva znamo da su dueli sa debitantima u elitnom takmičenju uvek teški. Međutim, uz sve poštovanje rivala, razmišljamo samo o pobedi i da na pravi način dočekamo meč sa Tromsom - rekao je Vermezović na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je podsetio da ekipa ima problema sa povredama pošto mladi defanzivac Miloš Ostojić sigurno neće biti u timu protiv Donjeg Srema, a neizvestan je i njegov nastup u Norveškoj, a povređeni su i Lazar Marković, Saša Ilić i Aleksandar Lazevski.

- Ne znam psihologiju ekipa koje igraju protiv Partizana, ali siguran sam da neće kalkulisati, imaće dodatnu motivaciju i nemaju šta da izgube - rekao je Vermezović.

Prema njegovim rečima, Stefan Babović konkuriše za tim, iako ga u poslednje vreme navijači dočekuju i ispraćaju žvižducima.

- On se nalazi u specifičnoj situaciji, moramo da budemo oprezni, jer ne želimo da ga izgubimo. Ne borimo se mi ovim samo za Babovića, već za sve igrače koji su bili i koji će biti u sličnim situacijama - naglasio je Vermezović.

Trener Partizana je dodao da mu je drago što će se Marko Šcepović u roku od dve nedelje vratiti punim treninzima, ali da je Libijac Mohamed Zabija pogotkom protiv BSK-a pokazao da ima čime da pomogne ekipi.

- Prvenstvo nam je svakako prioritet, mislim da nismo superiorni, nego to moramo da dokažemo na terenu. Ima mnogo onih koji žele da skinu Partizan sa vrha, a nama je Evropa neophodna za sticanje iskustva - zaključio je Vermezović.

Utakmica drugog kola prvenstva Srbije između Donjeg Srema i Partizana igra se sutra od 20 sati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA