Van Persi in, Čičarito out?

Dolaskom holandskog napadača stvorila se gužva u špicu Mančester junajteda. Pored Čičarita, za koga su zainteresovani Čelsi i Juventus, na izlaznim vratima je i Berbatov, koga traži Zenit

  • 0

Dolazak Robina van Persija u Mančester junajted pokrenuo je pitanje viška napadača na "Old Trafordu". Pored Holanđanina, tu su i starosedeoci Vejn Runi, Havjer Čičarito Ernandes, Dani Velbek i Dmitar Berbatov (tu negde je i Bebe, ali je njegov status i ranije bio nejasan svima osim Aleksu Fergusonu).

Majkl Oven još ranije je napustio klub, njegovim stopama uskoro bi mogao da krene i Berbatov, za koga je zainteresovan Zenit, ali ostrvski mediji najavljuju bombu u vidu prelaska Čičarita u Čelsi.

Spekuliše se o tome da Čičarito, koji je dolaskom holandskog napadača pao na četvrto mesto u redu za prvih 11, želi da promeni sredinu jer ga ne interesuje grejanje klupe, a londonski "plavci" već su bacili udicu.

Dejli Miror navodi da je Meksikanac već obavestio ser Aleksa Fergusona o svojim planovima, ali malo je verovatno da će Škot prekršiti svoje pravilo da ne prodaje igrače rivalima, bez obzira na visinu ponude. S druge strane, navodno je interesovanje za Čičarita pokazao i Juventus, koji nije direktan rival "crvenim đavolima", ali je pitanje da li je Meksikanac zainteresovan da se preseli u Italiju.

U međuvremenu, Junajted je potpisao ekstratalentovanog Čileanca Anđela Enrikesa iz Univerzitada, ali on će prvo morati da se dokaže u timu do 21 godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA