Pepea šalju na odmor da ohladi glavu

Klub želi da skloni iz javnosti Portugalca, koji je na stubu srama zbog namernog gaženja Mesija po ruci

  • 0

Sramotno ponašanje Pepea u "El Klasiku" okrenulo je čitav svet protiv Portugalca. Defanizvac Reala je pod tolikim pritiskom da u klubu ozbiljno razmišljaju da ga pošalju na neku vrstu odmora dok se strasti ne stišaju. Bez obzira što je uputio javno izvinjenje, Pepe je i dalje na stubu srama...

Iako bi konačnu odluku morao da donese Murinjo, čelnici madridskog kluba rešili su da stanu na put incidentima u režiji dvojice Portugalaca koji ozbiljno narušavaju ugled kluba. Pepe je protiv Barse zaradio i lakšu povredu butnog mišiča, koja je došla "kao poručena" da ga malo sklone iz ekipe. Razmišlja se da Pepe dobije dvonedeljni odmor i da malo otputuje iz Madrida kako bi "sredio" glavu. Najbitnije je da bi Pepe u tom periodu propustio revanš Kupa Kralja u Barseloni. Zamislite kakav bi doček imao na stadionu Kamp Nou!?

Sličan recept primenio je Aleks Ferguson pre godinu dana kada je Vejna Runija usred sezone poslao da odmara, posle skandala sa prostitutkom. U tom periodu Runijev brak se rasapadao, a on na terenu nije bio ni bleda senka igrača na kakvog smo navikli. Posle odmora u Dubaiju sa suprugom Kolin je sredio privatne probleme i vratio se pun energije, na zadvoljstvo Fergusona.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA