BRUKA ŠAMPIONA U NOVOM SADU: Donji Srem ne da bodove Partizanu!

Na novosadskom "Karađorđu" viđena je prva senzacija u novoj sezoni, debitant u Superligi trijumfovao je 2:1 nad aktuelnim šampionom

  • 0

Debitant u Jelen Superligi  Donji Srem priredio je senzaciju u drugom kolu najjače srpske lige, pošto su u Novom Sadu šokirali i savladali aktuelnog šampiona Partizan 2:1 (2:0)!

Domaćini su krenuli agresivno i imali su dosta šansi, od kojih je verovatno najizglednija bila slobodan udarac Josimova sa 35 metara. Kasnije je tek Tomić prvi put zapretio šutem sa 20 metara, ali je završio van gola.

Prvi gol postignut je u 27. minutu posle prekida, a lopta je završila u golu Stojkovića pošto je njome poslednji igrao Goran Lovre. Samo tri minuta kasnije, Ognjen Damjanović se odlično ubacio u kazneni prostor i savladao Stojkovića.

Pokušali su da poprave veoma neugodnu situaciju Lovre, koji je pogodio prečku pri kraju poluvremena, a posle zvižduka, koji je označio kraj prvog poluvremena, kada su izabranici Vladimira Vermezovića ispraćeni salvama zvižduka sa terena.

Umesto Filipa Kneževića, u igru je ušao Mohamed Zabija na startu drugog poluvremena. Libijac je uneo promenu u igri i učestvovao je u izgradnji prilika za Beograđane. Volkov i Šćepović imali su dobre šanse, ali najbolju je imao upravo Zabija, kada je u blizini golmana Starčevića poslao loptu pored gola. Umesto Lovrea je u igru ušao Saša Marković u 71. minutu, i posle samo pet minuta uspeo je da smanj na 2:1. Domaćini su se dobro držali do samog kraja, a poslednju šansu u sudijskoj nadoknadi za bod ponovo je propustio Zabija posle loše intervencije golmana Starčevića.

Šampion se sa novosadskog "Karađorđa" vraća praznih ruku, a koliko bi tek zvižduka bilo da se utakmica igrala u Humskoj...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA