Vermezović: Neki nisu svesni težine dresa koji nose

Trener Partizana rekao je da se svaka škola plaća, ali da je Donji Srem zasluženo slavio u drugom kolu Superlige

  • 1

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je Donji Srem zasluženo iznenadio i pobedio "crno-bele", te da neki igrači nisu bili svesni težine dresa koji nose.

- Svaki igrač Partizana mora da bude svestan težine dresa koji nosi. Neki to danas nisu bili, ali svaka se škola plaća. Idemo dalje, već za tri dana čeka nas nova utakmica protiv norveškog Tromsa - rekao je Vermezović novinarima u Novom Sadu.

Ekipa Donjeg Srema savladala je aktuelnog šampiona Partizan 2:1 u drugom kolu Superlige.

- Donji Srem je zasluženo slavio. Moj tim je uoči utakmice imao dosta problema sa povredama. To, međutim, nikako ne može da bude opravdanje za večerašnji poraz - naveo je Vermezović.

Prema njegovim rečima, "crno-beli" su golove primili posle kardinalnih grešaka.

- Nakon toga bilo je veoma teško stizati rezultat. Nešto smo pokušali i u drugom poluvremenu smo stvorili nekoliko šansi. Na kraju smo možda i mogli do izjednačenja, ali je domaćin sačuvao pobedu - zaključio je Vermezović.

Trener fudbalera Donjeg Srema Bogić Bogićević priznao je da njegova ekipa nije očekivala pobedu.

- Ipak, tokom utakmice nam se otvorila šansa. Mi smo znali da je iskoristimo i brzo smo poveli 2:0. Posle dosta sigurno smo čuvali rezultat do kraja - kazao je Bogićević.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HARE

    19. avgust 2012 | 14:37

    pa moji patliđani idite na mirogoj vašem tateku i povedi te mu sve svoje jer je umro vaš donator Tadić i DS SADA ĆETE TEK DA VIDITE U SVEMU KAKO ZVEZDA SVE OSVAJA UKENJALI STE SE VEČ U GAČE KADA STE VIDELI U KOŠARCI KOGA SMO DOVELI I U VATERPOLU TEK POČINJEMO STVARATI TIMOVE ZA NAREDNIH 15 GODINA VLADAVINE ŽIVEO ACA VUČIĆ ZVEZDAŠ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA