Umesto izjava voditeljka dobila prskanje! (VIDEO)

Devojku, koju je pre nekoliko godina pogodila lopta u glavu tokom javljanja sa terena, ponovo zadesio komičan maler

  • 1

Rekao bi čovek Nemci su to. Tamo je sve proračunato i tačno kao sat! Ali... Meč nemačkog Kupa, koji je minhenski Bajern uspešno završio u Regenzburgu, imao je komičnu odjavu. Naime, voditeljka koja se javila sa terena, očigledno nije dobila informaciju da će prskalica za polivanje terena uskoro da se uključi, pa je nadrljala.

Mlaz vode koji je naleteo na voditeljku "Skaj sporta" Džesiku Kastrop pomerio je potpuno kadar u kome su bila i još dva gosta, od kojih je jedan bio bivši fudbaler Hasan Salihamidžić.

Ipak, brza reakcija, uslovila je završni komentar stručnjaka, malo dalje od uobičajenog mesta, jer niko od tehničkih lica nije našao za shodno da ugasi prskalicu.

Zanimljivo, ova voditeljka je pre nekoliko godina bila u centru pažnje kada ju je lopta tokom najave meča sa terena pogodila direktno u glavu. Ova devojka baš nema sreće.

"Skaj sport" je nedavno napravio pravu revoluciju odlaskom na meč amaterskih klubova, priredivši prenos u rangu bundesligaških mečeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA