Junajted produžio saradnju sa Velbekom, Nani u nemilosti

Dani Velbek potpisao na četiri godine za 75.000 funti nedeljno, Naniju neće biti ponuđen novi ugovor niti će biti prodat za manje od 25 miliona funti

  • 0

Napadač Dani Velbek (21) potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom, do juna 2016.,  po kojem će dobijati 75.000 funti nedeljno, plus bonusi, zavisno od učinka na terenu.

- Igranje za Mančester junajted je sve što sam oduvek želeo, to je klub za koji navijam celog života - rekao je posle potpisivanja oduševljeni Velbek.

U 64 nastupa za Mančester junajted od 2008. Velbek je postigao 17 golova.

- Dani je u došao u klub sa osam godina i u poslednjih nekoliko sezona napravio je fantastičan napredak i postao važan igrač za nas - izjavio je menadžer Aleks Ferguson za klupski sajt.

U sasvim drugačijoj situaciji je portugalski vezista Nani, naročito posle lošeg nastupa u prvom kolu Premijer lige i poraza protiv Evertona. Kako tvrde izvori iz kluba Nani može da zaboravi na razgovore o novom ugovoru i neće moći da promeni klub za male pare.

- Njegova forma pred kraj prošle sezone ne daje mu dobru pregovaračku poziciju za novi ugovor. I protiv Evertona teško da je bio u najboljem izdanju - izjavio je neimenovani funkcioner Mančester junajteda. - Bilo je razmišljanja da nu se ponudi novi četvorogodišnji ugovor, ali njegovi zahtevi bili su preveliki.

Nani, čiji trenutni ugovor važi još dve sezone, tražio je povećanje nedeljnih primanja sa sadašnjih 90.000 funti na 130.000. Za njega je zainteresovan ruski Zenit iz Sankt Petrburga, ali Mančester junajted ne namerava da ga pusti za manje od 25 miliona funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA