DŽAJA: Neka me pozovu i dolazim da pomognem

Javnost i navijači traže da Dragan Džajić ponovo postane predsednik Crvene zvezde, legenda kluba samo čeka poziv

  • 1

Legendarni fudbaler i predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić ponovio je još jednom da je spreman da pomogne voljenom klubu, ali ističe da je sad najvažnije da svi zvezdaši ostanu jedinstveni i pomognu klubu da pobedi Bordo. Tvorac zlatne generacije koja je osvojila Kup šampiona 1991. godine veruje da dolaze bolji dani za "crveno-bele".

- Žao mi je zbog svega što se dešava u Crvenoj zvezdi. Pratim šta se piše, video sam kako je otišao Prosinečki, da je novi trener Janković, da ima mnogo turbulencija. Onima kojima je Crvena zvezda na srcu ne može biti svejedno - rekao je za "Kurir" Dragan Džajić.

Javnost i navijači traže da se legenda vrati u klub, da Dragan Džajić ponovo postane predsednik Crvene zvezde.

- Moja ljubav i odanost prema Crvenoj zvezdi je poznata. Neću da padam u euforiju, ali kod mene je sve jasno. Kada je reč o Crvenoj zvezdi, uvek sam spreman da pomognem. Samo bi neko trebalo i da me pozove. Uvek sam bio uz Zvezdu i uvek ću biti - rekao je Džajić.

Sudski proces protiv Dragana Džajića trebalo bi da se završi 14. septembra, kada je zakazano poslednje ročište. Do kraja meseca ili najkasnije u oktobru biće doneta oslobađajuća presuda. Nemanja Vidić, Perica Ognjenović, Goran Drulić, Zoran Njeguš i Ivan Dudić dali su iskaze u kojima ne optužuju Dragana Džajića, već ističu da im je Džaja pomogao u karijeri.

- Osam godina golgote je iza mene, samo ja znam kako mi je bilo, koliko je propatila moja porodica. Ni danas ne znam zašto sam stavljen na stub srama. Ali i to će se vrlo brzo saznati - poručio je Dragan Džajić.

Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Bordo u prvoj utakmici plej-ofa za Evropa ligu protiv Bordoa. Dragan Džajić će se u društvu cele porodice, supruge i dve ćerke naći na našem najvećem stadionu gde će pružiti podršku svom voljenom klubu.

- To je velika utakmica, svi treba da budemo Crvena zvezda večeras! Cilj i interes svakog zvezdaša je da se pobede Francuzi. Crvena zvezda je večna, ona je iznad svakog pojedinca. Mnogo bi nam značilo da pobedimo, pa da za sedam dana eliminišemo Francuze i napravimo podvig. Plasman u Ligu Evrope dobro bi došao Crvenoj zvezdi - kaže Džaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Užice navija za Zvezdu

    23. avgust 2012 | 11:17

    Џајо врати се, Север зове те ! ♥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA