ŠEFIK: Vaterpolo derbi biće bolji od fudbalskog i košarkaškog

- "Delije" su nas podržavale kad je klub bio u teškoj situaciji, ne mogu ni da zamislim kako će tek sada navijanje biti - kaže Šefik, koji priželjkuje da i večiti rival Partizan bude što jači

  • 0

Vaterpolo klub Crvena zvezda ove sezone ima maksimalne ambicije posle angažovanja nekolicine reprezentativaca Srbije i Crne Gore, a jedan od njih je i odlični golman Denis Šefik.

On je otkrio da je još na OI u Londonu razgovarao o prelasku u Zvezdu sa Andrijom Prlainovićem, Nikolom Rađenom i Duškom Pijetlovićem, koji su, takođe, stigli među "crveno-bele".

Po povratku iz Londona, reprezentativci Srbije i Crne Gore spustili su sidro u klub sa velikim ambicijama.

- Složili smo se da bi dolazak u Zvezdu za većinu nas bio dobar potez. Dogovorili smo se da ispišemo jednu lepu priču. Kada sam video da su svi zainteresovani, nisam više imao nijednu dilemu. Rešio sam da se vratim kući.

- Bilo je i ranije razgovora sa Viktorom Jelenićem, ali sam se tada odlučio za Budvu. Donosimo dobre i loše odluke u životu, a ta je, definitivno, bila loša - iskreno će Šefik, koji je srećan kao dete što opet uskače u bazen pun uspomena.

Baš na “11. aprilu”  Šefik je završio osnovnu školu vaterpola.

 - Živeo sam na Novom Beogradu, to je moj kraj. U Crvenoj zvezdi sam počeo karijeru, u Crvenoj zvezdi ću je i okončati.

U međuvremenu je nastupao za Partizan, Jadran iz Herceg Novog, Panionios, Budvu, Ćivitavekiju...

- “Delije” su podržavale naš klub kada je bio u teškoj situaciji. Ne mogu ni da zamislim kako će tek sada navijanje biti. U jedno sam uveren, vaterpolo derbi će biti jači, kvalitetniji i bolji od svih derbija u ostalim sportovima. Čak i od fudbala i košarke - misli Šefik.

- Najiskrenije bih voleo da obe ekipe budu što jače. Ko god može da se vrati u Srbiju, nek se vrati. Kod nas ili kod njih. Bitno je da vaterpolo opet zaživi, da ljudi gledaju odlične mečeve. Da punimo bazene u Beogradu i ostalim mestima - ocenio je sjajni golman.

(Telegraf.rs/ Izvor Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA