STRAVIČNE SCENE U SOLUNU: Signalne rakete, baklje, rat navijača (VIDEO)

Navijači Panatinaikosa sa "braćom" iz Beča stigli u Solun i na stadionu započeli rat sa pristalicama solunskog tima. UEFA na potezu

  • 1

Uoči meča između PAOK-a i bečkog Rapida veliki neredi na tribinama "Tumba "stadiona. Letele baklje na sve strane, povređeni su i simpatizeri sa istočne i zapadne tribine.

Iako se u prvi mah spekuliše o velikom okršaju navijača solunskog tima i bečkog Rapida, istina je sasvim drugačija.

Naime, navijači Rapida, koji su u prethodnoj rundi kvalifikacija u velikom broju došli u Novi Sad na megdan Vojvodini, godinama gaje veliko prijateljstvo sa pristalicama atinskog Panatinaikosa. Kada se uzme u obzir da je nekoliko stotina navijača iz prestonice Grčke zajedno sa "braćom" iz Beča krenulo put Soluna, bilo je jasno da će biti veoma napeto tokom meča.

Ipak, ovom se niko nije nadao. Veliki broj navijača na atletskoj stazi, gađanje svim i svačim, udarci, jurnjava, jednom rečju haos. Policija je na kraju morala da reaguje isplajivanjem suzavca, posle čega se divljanje smirilo.

Pitanje je kako će UEFA odreagovati na ovo, da li će oba tima drastično kazniti. Ono što je činjenica, jeste da je glavni sudija meča dao dozvolu za igranje utakmice, iako je rat trajao nekoliko minuta. PAOK je pobedio 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barbarossa

    24. avgust 2012 | 10:46

    Gomila retardiranih likova i nesposobna policija da zaustavi haos ... isto kao i u srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA