DOSADILI MU ZVIŽDUCI: Babović odlazi do kraja prelaznog roka

Zamenik kapitena Partizana u Norveškoj odigrao svoju poslednju utakmicu za "crno-bele", menadžer mu traži novi klub, Saragosa najrealnija destinacija

  • 1

Stefan Babović je protiv Tromsa odigrao poslednji meč u dresu Partizana! Zamenik kapitena "crno-belih" će u narednih šest dana, do kada traje prelazni rok u Evropi, napustiti klub iz Humske, jer njegov menadžer uveliko radi na pronalasku angažmana u inostranstvu, saznaje "Sportski žurnal".

Babović je odluku o tome da napusti Humsku doneo posle meča Partizana i Tromsa u Norveškoj.

Zbog prozivanja sa tribina kada je zamenik kapitena na terenu, izvesno je da Vladimir Vermezović neće staviti Babovića u ekipu za prvenstveni meč sa Jagodinom i revanš sa Tromsom, a zviždanje navijača koje više ne želi da sluša nezvanično je i glavni razlog njegove želje da ode.

Siguran sam u to da će igrači koji budu na terenu pobediti Norvežane dovoljnom razlikom za plasman u Ligu Evrope - rekao je Babović za "Žurnal".

Prelazni rok traje do 31. avgusta, a interesovanje za Babovića na početku prelaznog roka pokazivao je HSV, ali sada se kao najozbiljniji kandidat za novi klub levonogog veziste pominje Saragosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenco

    25. avgust 2012 | 10:45

    Babovoicu, hvala ti. Vermeze i Scepovici idite i vi i pojacajte partizan jos vise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA