SERIJA A: Jovetić sam pobedio Udineze!

Viola pobedila 2:1, uz vrlo dobre partije Nastasića i Ljajića. Brkić sprečio bruku gostiju tokom meča

  • 0

Fiorentina i Udineze imali su čast da otvore novu sezonu u Seriji A, a tim u kojem igraju Matija Nastasić, Adem Ljajić i Stevan Jovetić pobedio je "crno-bele", na čijem je golu stajao Željko Brkić 2:1 (0:1).

Stevan Jovetić je minijaturama u 68. i 90+1 minutu doneo prva tri boda Fiorentini u novoj sezoni.

Dugo je ziheraška igra Udinezea na "Artemio Frankiju" i jedna realizovana kontra Maikosuela u 28. minutu bila nepremostiva prepreka za ofanzivnu Violu. Srpski golman Željko Brkić imao je svoj dan, ali ni on nije bio dovoljan da se bunker tima iz Udina sačuva da kraja.

Najbolji igrač tima Vićenca Montele prvi gol postigao je uz pomoć jednog defanzivca Udinezea, koga je lopta zakačila i u luku prevarila Brkića. Drugi gol bio je prava majstorija, posle kraćih biciklica poslao je Jovetić dijagonalu po zemlji za prvo slavlje ove sezone.

Vrlo odbru partiju pružio je Matija Nastasić tokom svih 90 minuta, dok je Adem Ljajić i pored nekoliko prilika i dobrog utiska zamenjen sredinom drugog dela.

Dušan Basta nije igrao na ovom meču.

Gol Jovetića za 1:1!

Gol Jovetića za 2:1!

(Telegraf.rs)

target="_blank">

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA