"Orlovi" tek iz drugog pokušaja doleteli do Izraela

Zbog tehničkog kvara avion sa košarkaškim reprezentativcima Srbije posle 40 minuta morao da se vrati za Beograd, da bi nekoliko sati kasnije uspešno poleteo za Tel Aviv

  • 0

Reprezentativcima Srbije preseo je put za Tel Aviv, u kom ih očekuje meč protiv Izraela u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope, a koje će biti održano naredne godine u Sloveniji. Čarter let krenuo je po redu letenja, ali posle 40 minuta avion sa reprezentativcima morao je da se vrati za Beograd, zbog tehničkog kvara.

Niko nije paničio, ali situacija je bila svakako neprijatna.

Po dolasku u Beograd košarkaši su napustili avion, smestili se u aerodromsku zgradu i čekali da se otkloni kvar. Čekanje se oteglo, termini novog poletanja više puta su pomerani, a avion je konačno poleteo dvadesetak minuta posle ponoći.

Košarkaše sutra od 20 sati očekuje meč protiv Izraela, kvalifikacije nastavljaju 30. avgusta u Nišu protiv Islanda, a 2. septembra gostuju u Podgorici protiv Crne Gore, tako da će imati vrlo zgusnut raspored narednih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA