Kasalica pljunuo Mujdragića u tunelu!

Posle meča Novi Pazar - Crvena zvezda 1:2, koji je odigran u korektnoj atmosferi, u tunelu došlo do sukoba, očekuje se istraga i verovatno kazna za Kasalicu

  • 0

Meč visokog rizika između Novog Pazara i Crvene zvezde, u kojem su gosti slavili rezultat 2:1, protekao je mirno, možda zato što je odigran bez prisustva publike, ali gužva, ipak, nije izostala.

Po završetku utakmice došlo je do konflikta u tunelu, kada je, prema tvrdnjama svedoka, napadač Crvene zvezde Filip Kasalica pljunuo defanzivca Novog Pazara Ahmeda Mujdragića. Verbalni duel fudbalera dva tima, srećom, izostao je, ali je obezbeđenje Beograđana krenulo na igrača Novog Pazara, kojeg su spasli saigrači.

Mučna scena potrajala je nekoliko minuta, a za sada se ni iz jednog tima niko nije oglasio. U svakom slučaju, trebalo bi očekivati istragu, a verovatno i disciplinski postupak protiv Kasalice, pošto je takva procedura za takve incidente, koje smo, nažalost, dosta puta mogli da vidimo na našim terenima prethodnih godina.

(Telegraf.rs/Foto: crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA