ČOVIĆ: Vujošević mrzi Zvezdu, iz očaja preti Insajderom i Džajinim scenarijom

"Dobro se zna ko je projektovao i pravio takozvane zaštićene svedoke i kakve su kosntrukcije bile oko Ćokija i drugih podmetnutih i nameštenih afera. A kad je već pomenuo Insajder možda ne bi bilo loše da se novinari ove emisije pozabave projektima Laiki banke, C banke ili Marfin banke, jer je idejni tvorac svega toga upravo bio Duško Vujošević", stoji u novom saopštenju predsednika Crvene zvezde

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aleksandar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleksandar

    28. avgust 2012 | 09:54

    Duško Vujošević svakako ima ružan rečnik, saopštenja su surova, teška, bezobrazna... ALI postoji li iko ko smatra ovog Čovića čovekom koji treba da bude nekakav javni radnik a ne predsednik jednog velikog kluba. Zar se iz aviona ne vidi da je to jedno seljače koje nikako da stigne u "grad", sad se "kešao" na tramvaj zvani želja i "vozi Miško". Poenta je da Vujošević treba da se bavi učenjem mladih košarkaša a za to ima i znanje i zvanje a ovaj drugi da nam se svima skine sa vrata i da nestane sa javne scene zauvek, jer je to dinosaur tiranin (ne tiranosaur, jer nije ta liga). Pozdrav

  • realniSrbin

    27. avgust 2012 | 22:20

    Svaka je na mestu Čoviću ! Zašto Vujošević ne kaže za prethodnih 11 godina koliko mu je država pomogla ! Crnogorcu ! Dokle više mi Srbi da podržavamo crnogorce, dokle više da nam zaposedaju najbolja mesta u državnim upravama !? Mi smo za sebe najgora nacija na svetu ! Samo napred Čoviću, svi pravi SRBI su na tvojoj strani !

  • Milos

    27. avgust 2012 | 19:20

    E,moj Covicu,ne znas ti sta oricas,ti ovde demantujes sam sebe,sve sto si rekao u prethodnom saopstenju,sada imas potrebu da ispravljas! A o tome ko je Dusko Vujosevic,to znamo svi,i Grobari i Delije.jer o njemu i njegovom radu najbolje govori proteklih 10 godina!! I sve se opet ponavlja,ti ces da pricas sadaa,a Dule i sada i na kraju sezone(kada budemo dizali pehare)! SMRT FASIZMU-ZIVEO PARTIZAN!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA