ČIKA CRNI: Tromso je maturski rad za moje klince!

Trener Partizana razmišlja o Ostojiću kao starteru, Zabija možda dobije šansu na klupi

  • 0

Dan uoči utakmice istine ove sezone navijači Partizana su skeptični kao nikad do sada. Partizan ne igra dobro, rezultati su mu mršavi, pa "grobari" ne znaju šta da očekuju od sutrašnjeg meča sa norveškim Tromsom.

Trener srpskog šampiona Vladimir Vermezović pokušao je da na konferenciji doda pozivitni impuls u ovu sumornu atmosferu oko tima iz Humske.

- Za ovakve utakmice radimo i živimo, sutra je dan kada svi treba da budemo zajedno i pozitivnom energijom ostvarimo nešto za šta mnogi misle da je nemoguće. Duel protiv Tromsoa je maturski ispit za ovu ekipu i nadam se da će ga položiti sa odličnim uspehom - rekao je Vermezović.

- Tromso je tvrda ekipa, trudićemo se da ne ponovimo greške iz prvog meča i da budemo mnogo agresivniji. Očekujem drugačiji meč i pobedu. Njihova najveća snaga je disciplina, a posebnu pažnju obratićemo na dvojicu napadača i zadnjeg veznog iz Senegala.

Svi znaju da je 1:0 rezultat koji Partizan vodi dalje, ali niko ne zna kako će se navijači ponašati, ako igra na terenu ne bude najbolja. Vermez poziva na strpljenje i na tribinama.

- Mi smo jedna ekipa kad dobijemo vetar u leđa, a sasvim druga kada nema podrške. Znamo da se podrška zaslužuje i da smo mi u nekoliko navrata delovali malodušno na terenu. Najgore za jednu ekipu je kada sa strahom izlazi na domaći teren, koji bi trebalo da bude prednost.

Miloš Ostojić se oporavio, ali nije sigurno da će početi meč, dok je u kombinaciji za susret i problematični Muhamed Zabija.

- Imam na raspolaganju dvojicu napadača - Šćepovića i Mitrovića, nemam problem sa sujetom, a pošto je Zabija izrazio želju da ostane a ono što pokazuje na treninzima je zadovoljavjuće, dobiće šansu. Videćemo dokle će ga to držati - naglasio je Vermezović.

Meč u Humskoj počinje u 20.45 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA