Zatvoren "Zapad" na meču OFK Beograd - Partizan!

Tri tribine u opticaju. Još se ne zna kako će biti rešen problem zaraćenih frakcija "grobara", jer zvanično na raspolaganju imaju jednu tribinu

  • 0

Za meč četvrtog kola Jelen Superlige velike mere bezbednosti. Otežavajuću okolnost na već nezgodnu (tri odvojene navijačke grupe dolaze na utakmicu) predstavlja očajno stanje stadiona na Karaburmi, zbog koje bezbednosni faktori nisu dozvoili da zapadna tribina bude u prodaji.

To znači da će navijačka grupa "Plava unija" biti smeštena na svojoj južnoj tribini, jedna grupa "grobara" na severnoj, dok je istočna tribina rezervisana za simpatizere i vip zvanice.

Ostaje nejasno gde će biti smeštena grupacija "grobara" - "Zabranjeni". Na pitanje da li za njih ima mesta na Istoku, portparol OFK Beograda je rekao:

- Verovatno će biti tamo, ali bi trebalo da bude poznato da na Istok ne mogu da se unose navijački rekviziti - rekao nam je Miodrag Fišer.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 300 dinara za severnu tribinu i 400 dinara za istočnu tribinu.

"Blagajne će biti otvorene u subotu na stadionima OFK Beograda i Partizana u periodu od 12.00 – 17.00, kao i na dan utakmice na stadionu OFK Beograda u vremenu od 12.00 – 17.00.

Kapije Omladinskog stadiona za ovu utakmicu će biti otvorene od 15 sati, stoji u saopštenju na sajtu OFK Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA