CRVENO-BELI: Ostavili smo srce na terenu, vratiće nam se jednog dana!

Fudbaleri Crvene zvezde Nikola Mikić i Milan Jovanović razočarani eliminacijom od Boroda, ali su obojica ponosni na igru koju je njihova ekipa prikazala na oba meča protiv Francuza

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde bili su nadomak Lige Evrope, a razočarani igrači poput kapitena Nikole Mikića i Milana Jovanovića, kojima se ne može poreći istinska borbenost u Francuskoj, mislima se već okreću ka prvenstvu i Kupu Srbije.

- Obećali smo da ćemo ostaviti srce na terenu, i mislim da smo to obećanje ispunili. Odigrali smo oba meča fenomenalno, ali nismo nagrađeni za trud. Možda smo se opustili posle gola u 91. minutu, mislili smo da je gotovo. Ostaje nam prvenstvo i Kup, svi smo profesionalci i moramo da nastavimo dalje. Ovakve stvari se dešavaju i verujem da će nam se ovakav scenario vratiti u budućnosti, i da će fortuna biti na našoj strani - izjavio je kapiten Mikić.

Fudbaler koji je uneo sigurnost u odbranu Crene zvezde Milan Jovanović nije mogao da sakrije očaj, ali i ponos zbog svega prikazanog u dva meča sa Bordoom.

- Šokantna utakmica. Priželjkivali smo da uđemo u grupe, i da odmerimo snage sa možda i jačim timovima od Bordoa. Videli ste kako se sve završilo. Idemo dalje, fudbal je takav sport, moramo sve brzo da zaboravimo i da se okrenemo novim izazovima koji nas očekuju. Ne vredi nam da razmišljamo i lupamo glavu. Učinili smo sve i nismo uspeli. Uradićemo analizu meča i nadam se da ćemo ubuduće umeti da prepoznamo trenutak kada i kako da reagujemo i da do poslednje sekunde odigramo ozbiljno i takmičarski - istakao je Jovanović.

(Telegraf.rs/izvor i foto: crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobolino

    31. avgust 2012 | 11:57

    ...niko Zvezdo nema, to sto imas ti ! Ovako se igra za Zvezdin grb. Glavu gore, za nas ste pobednici !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA