Zvezda pobedila i rumunski Gazmetan

Boris Savović Rumunima dao 21 poen, dok je Amerikanac Braun ubacio 20. Kapiten Rakočević dodao 17, a Alomond 11

  • 0

Crvena zvezda DIVA nastavila je sa pobedama u pripremnom periodu. "Crveno-beli" upisali su i treći trijumf u prijateljskim utakmicama, a ovog puta bili su bolji od rumunskog Gazmetana rezultatom 103:93 (31:18, 25:39, 32:13, 15:23).

Utakmica je bila veoma teška, a rumunski prvoligaš se pokazao kao odlična ekipa. Zvezda je odlično počela, ali je do pada došlo u drugoj deonici, međutim, to nije imalo uticaja na konačan ishod meča. Ponovo su izabranici Milivoja Lazića u drugom poluvremenu dodali gas i rutinski meč rešili u svoju korist.

Savović je sa 21 poenom bio najefikasniji. Jedan manje postigao je Braun. Novi-stari kapiten Igor Rakočević susret je završio sa 17, dok su deset i više poena ubacili Almond (11) i Lazić (10). Na centarskoj poziciji igrao je i Raško Katić (4 poena).

- Gazmetan je ubedljivo najbolja ekipa sa kojom igrali do sada. Pojavile su oscilacije u našoj igri što je posledica neuigranosti i veoma jakog treninga. Ipak, moram da naglasim da su tolike oscilacije nedopustive. Međutim, dobra stvar je da ekipa očigledno poseduje karakter, pa kada treba da se odigra koncentrisano u napadu i jako u odbrani mi smo to u stanju da uradimo. Probali smo i na ovoj utakmici veliki broj igrača zato je i normalno da bude grešaka. I pored pobede očekujem reakciju igrača, da podižu formu, da u svakom narednom meču budu još bolji i da na pravi način reprezentuju Zvezdu – rekao je posle meča trener "crveno-belih" Milivoje Lazić.

(kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA