VERMEZ: Zaboravljamo Tromso, prvenstvo je prioritet

- Psihološki je uvek teško posle evropskih utakmica vratiti se na domaći kolosek, ali moramo da zaboravimo Norvežane i maksimalno spremni uđemo u meč sa OFK Beogradom - rekao je trener Partizana

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da ekipa hitno mora da zaboravi trijumf protiv Tromsa i plasman u Ligu Evrope i okrene se domaćem prvenstvu, tj. gostovanju protiv OFK Beograda.

- Utakmica protiv OFK Beograda biće veliki ispit za naše glave. Psihološki je uvek teško posle evropskih utakmica vratiti se na domaći kolosek, ali moramo da zaboravimo Norvežane i maksimalno spremni uđemo u meč na Karaburmi, jer je prvenstvo naš prioritet i naša stvarnost, a u Evropi stičemo iskustvo - rekao je Vermezović na konferenciji za medije.

On je priznao da se ekipa prilično "potrošila" protiv Tromsa, ali da Partizan ima dovoljan fond igrača i da je uveren u novu pobedu.

- Najvažnije je da imamo pristup kao protiv Norvežana i ukoliko odigramo na tom nivou, pobeda neće doći u pitanje. Znamo da je OFK Beograd u teškoj situaciji, nisu dali gol u prva tri meča, ali verujem da ćemo ostvariti cilj - poručio je Vermezović.

Utakmica četvrtog kola Superlige između OFK Beograda i Partizana igra se sutra od 17 sati na Karaburmi.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA