Hrvat želi Kešelja u Valensiji

Iznenadni odlazak Kleja Takera iz kluba naterao je trenera Velimira Perasovića da razmišlja o angažovanju našeg reprezentativca

  • 0

Odlazak Amerikanca Kleja Takera naterao je Velimira Perasovića, trenera španske Valensije, kako prenose hrvatski portali, da razmišlja o Marku Kešelju, srpskom reprezentativcu.

Taker je, zbog porodičnih problema, bez odobrenja kluba napustio Španiju, a sličnu informaciju prenosi i tiražna Marca. Podsetimo, Marko Kešelj je sa Olimpijakosom prošle sezone osvojio Evroligu, savladavši u neverovatnoj završnici CSKA. Ni skromni učinak za izrazitog košgetera, od "samo" 4,8 poena po meču (2,2 skoka), ne bi bila prepreka da ode u Valensiju.

Marko je slobodan igrač i verovatno će posle reprezentativnih obaveza intenzivnije početi da razmišlja o klubu u kojem će nastaviti karijeru. On je trenutno u Podgorici, gde će sutra igrati kvalifikacioni meč za odlazak na EVRO 2013, koje se igra u Sloveniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA