VUJOŠEVIĆ ODAHNUO: Tori Tomas potpisao za Partizan

Organizator igre visok samo 180cm u Partizan dolazi iz redova ruskog Spartaka iz Vladivostoka gde je prošle sezone knjižio 15,3 poena, 5,7 asistencija i 4,3 skoka

  • 1

Potraga Duška Vujoševića za plejmejkerom konačno je završena. Posle odluke američkog igrača Džejkoba Pulena da karijeru nastavi u izraelskom Hapoelu iz Jerusalima, uprava crno-belih je potpisala ugovor sa njegovim zemljakom Torijem Tomasom.

Tomas ima 180 cm i, što je važno, iskustvo igranja u Evropi. Posle nekoliko godina provedenih u Holandiji ovaj brzi plej karijeru je pravio u Venecueli i Poljskoj da bi poslednju sezonu odigrao na krajnjem istoku Rusije u Vladivostoku. Tamo je prosečno knjižio 15,3 poena, 5,7 asistencija, ali i 4,2 skoka i bio je treći strelac lige. Dolazak u Partizan potvrdio je i na svom Tviter nalogu Miško Ražnatović, menadžer Torija Tomasa.

Duško Vujošević je na probi ovog leta imao nekoliko mladih i talentovanih igrača, a poslednji koji je stigao u Beograd je "naš" Australjanac Mirko Đerić, za koga je srpska javnost čula posle sjajne partije protiv Hrvatske (sedam trojki) na Svetskom prvenstvu. Dolazak omalenog Amerikanca znači da je probni period za Horhea Gutiereza završen i da će "sreću" morati da potraži na nekom drugom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA