Vučić: Razgovarao sam sa Džajićem kao prijatelj i zvezdaš

Kao što je Telegraf juče ekskluzivno najavio, zamenik premijera se sastao sa legendom Zvezde. Nešto ranije, Vučić je razgovarao i sa Kirilom Kravčenkom, direktorom NIS-a, čiji je vlasnik "Gasprom" generalni spopnzor "crveno-belih"

  • 0

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se, kako je Telegraf juče ekskluzivno najavio, s bivšim predsednikom Crvene zvezde Draganom Džajićem, ali nije želeo da potvrdi da li je tom prilikom bilo reči o povratku Zvezdine legende na Marakanu. Vučić se tokom vikenda sastao i s Kirilom Kravčenkom, direktorom NIS, preko kojeg „Gasprom“ sponzoriše Zvezdu.

- Video sam se s gospodinom Kravčenkom, nešto kasnije i s Draganom Džajićem. S njima sam razgovarao kao prijatelj i kao zvezdaš. Ne mislim da se mešam u sport. Činjenica je da Rusi traže državne garancije za ulaganja, drugi je način razgovora s Rusima u odnosu na razgovor s gospodinom Džajićem. Što se države tiče, ona će podstaći svaku vrstu ulaganja u sport. Postoje firme koje su izrazile interesovanje za ulaganje u Partizan, ali i u Zvezdu. Ja se u to neću mešati.

Javnost je povezala promene u Zvezdi s promenom vlasti. Imate li bilo kakav uticaj na ta dešavanja?

- Predsednik države Tomislav Nikolić navija za Partizan, premijer Ivica Dačić, potpredsednik Vlade Rasim Ljajić, ministar Mlađan Dinkić, predsednik Skupštine Nebojša Stefanović, ako se ne varam i Sulejman Ugljanin. Svi za Partizan navijaju, samo sam ja kriv što sam zvezdaš, i proglašen sam za crnu ovcu u celoj javnosti samo zato što ne krijem da navijam za Zvezdu, iako se ne mešam ni u šta.

(Telegraf.rs, Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA