VERMEZOVIĆ: Vukić i dalje trenira odvojeno od ekipe!

- Žao mi je što Stanković neće igrati protiv nas, jer je uvek veliki izazov za naše igrače kada igraju protiv fudbalera koji su otišli u inostranstvo iz Crvene zvezde - poručio je trener Partizana

  • 1

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da se njegov odnos prema Zvonimiru Vukiću nije promenio, iako je iskusni igrač sredine terena licenciran za učešće u Ligi Evrope.

- Vest da je Vukić licenciran za Evropu je stara mesec dana. Spisak je predat još pre utakmice sa Valetom na Malti. Status Vukića se nije promenio, on i dalje trenira odvojeno od ekipe - rekao je Vermezović u sportskom centru Teleoptik.

"Crno-beli" će se u Ligi Evrope takmičiti u H grupi zajedno sa Nefčijem, Rubinom i italijanskim Interom za koji neće igrati bivši kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković.

- Voleo bih da Stanković igra protiv nas. On je veliki sportista, sa vrhunskom karijerom, koji dugo traje na italijanskom podneblju. Žao mi je što neće igrati protiv nas, jer je uvek veliki izazov za naše igrače kada igraju protiv fudbalera koji su otišli u inostranstvo iz Crvene zvezde - poručio je Vermezović.

Bivši golman Zvezde, a sada čuvar mreže Nefčija Saša Stamenković najavio je da će tokom meča u Humskoj ispod sadašnjeg, nositi i dres "crveno-belih".

- To je njegov način da pokaže svoju ljubav prema Zvezdi, a mislim da je imao dobar skor u derbjima kada je branio protiv Partizana. Ne bih samo voleo da dođe do situacije da promeni dres sa nekim od naših igrača posle utakmice i tako isprovocira navijače. Znamo svi kakvo je ovo podneblje - rekao je Vermezović.

Fudbaleri Partizana će u nedelju odigrati prijateljsku utakmicu sa Mačvom u Šapcu, a naredni prvenstveni meč očekuje ih 15. septembra, kada u petom kolu Super lige u Humsku stiže Hajduk iz Kule.

(Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavko

    6. septembar 2012 | 01:54

    sad babovic visee nije igrac partizana pa Vermez moze da se pomiri sa Vukicem koji vise babinju nece zauzimati mesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA