VILIJEM HIL: Srbija tek treći favorit u grupi za plasman na SP u Brazilu

Poznata kladionica veće šanse za plasman na Svetsko prvenstvo daje rivalima "orlova", Belgiji i Hrvatskoj, ali u kvotama za osvajanje titule svetskog prvaka Srbija i ne stoji tako loše pošto sa Hrvatskom, Rusijom i SAD deli pozicije od 17. do 20. mesta

  • 0

Poznata kladionica Vilijem Hil ponudila je svoje kvote na pobednike grupa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014, kao i za osvajanje titule svetskog šampiona.

Ono što nas najviše zanima je da fudbalska reprezentacija Srbije ne uživa preveliko poštovanje, ali joj se daju daleko veće šanse nego Škotskoj, Velsu ili Makedoniji.

Prvi favorit naše A grupe očekivano je Belgija, koja je posle dugog tavorenja stvorila moćnu reprezentaciju predvođenu Edenom Azarom, Vinsentom Kompanijem i Akselom Vitselom, trenutno šestu u Evropi po finansijskoj vrednosti po proceni sajta "Transfermarket". Kvota za plasman Belgijanaca na SP u Brazilu iznosi 2.37.

Kvota na plasman Hrvatske iznosi 3.00 dok na svaku uloženu funtu na reprezentaciju Srbije Vilijem Hil nudi 3.50. Na plasman ostalih učesnika grupe očito ne računaju ozbiljno, pošto je kvota na Škotsku 17.00, na Vels 26.00, a na Makedoniju 67.00.

Kad je reč o osvajanju titule svetskog prvaka, Brazil je, očekivano, prvi favorit sa kvotom 3.75. Slede aktuelni svetski i evropski prvak Španija i veliki rival Brazila, Argentina, sa kvotama 6.50, Nemačka sa kvotom 9.00, Holandija i Urugvaj (15.00), Italija (17.00), Engleska i Portugal (21.00), Čile i Francuska (26.00), a zatim Belgija sa kvotom 41.00.

Srbija i Hrvatska dele plasman od 17. do 20. mesta na listi favorita, zajedno sa Rusijom i SAD, sa kvotom 67.00.

Kvotama za osvajača svetskog prvenstva obuhvaćene su 52 zemlje, a najmanje šanse daju se Severnoj Koreji i Severnoj Irskoj na koje je ponuđena kvota 1001.00.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA