EMIR BEKRIĆ I TATJANA JELAČA: Ljubav za medalju

Mladi atletičari ne skrivaju ljubav koja se među njima rodila, kao ni sreću koju im pričinjava svaki zajednički trenutak

  • 0

Nedavno završene Olimpijske igre u Londonu, osim za postizanje vrhunskih rezultata, bile su dobra prilika za naše sportiste da se bolje upoznaju, pa i da se između nekih od njih rodi i nešto više. Najbolji primer za to su,, piše "Kurir", preponaš Emir Bekrić i bacačica koplja Tatjana Jelača.

Mladi atletičari ne skrivaju ljubav koja se među njima rodila, kao ni sreću koju im pričinjava svaki zajednički trenutak. Ovaj olimpijski par posle Londona postao je nerazdvojan, pa su po završetku Igara nastavili zajednička putovanja. Ali, ovog puta ne na sportsku manifestaciju, već su u privatnoj režiji otputovali daleko od svih i opuštaju se na moru.

Delić atmosfere s romantičnog putovanja pokazuje i slika koju je ovaj olimpijski par podelio na društvenoj mreži Fejsbuk. Emir na plaži uživa, i to ni manje ni više nego na Tatjaninim grudima.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA