Rukometaši Partizana odbranili Super kup

Rukometaši "crno-belih" su sa 26:19 u Aranđelovcu pobedili subotički Spartak i tako ostali jedini osvajači ovog trofeja, pošto su slavili i u dva prethodna finala

  • 0

Rukometaši Partizana odbranili su pehar u Superkupu Srbije, pošto su u Aranđelovcu savladali subotički Spartak sa 26:19 (11:12). Iako umorni od igranja kvalifikacija za Ligu šampiona, "crno-beli" su do prvog pehara u sezoni došli posle sjajne partije u drugom poluvremenu.

Subotičani su posle prvih pola sata igre imali gol viška, a onda su "upali u mašinu". Izabranici trenera Aleksandra Brkovića su se "dozvali pameti" i pokazali da su mnogo kvalitetnija ekipa. Na kraju i rezultat finala to pokazuje.

Najefikasniji u redovima "crno-belih" bili su Uroš Mitrović i Nemanja Ilić sa po pet golova, a isti broj pogodaka dao je i Spartakov bek Ivan Distol. Rukometaši Partizana su jedini osvajači Superkupa, jer su slavili u prethodna dva finala - 2009. u Aranđelovcu protiv Kolubare i 2011. godine u Smederevu protiv Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA