BABALJ MENJA MIŠLJENJE?! Nisam rekao da samo pametni navijaju za Zvezdu

Napadač Crvene zvezde tvrdi da je loše preveden i da nije hteo da vređa navijače drugih klubova, a naročito ne navijače večitog rivala - Partizana

  • 0

Fudbaler "crveno-belih", Australijanac Eli Babalj, tvrdi da nije rekao za medije u domovini da većina pametnih ljudi u Srbiji navija za Crvenu zvezdu.

- Velika je neistina to što su mediji u Srbiji objavili proteklih dana, i preneli moju izjavu u kojoj sam navodno rekao da samo pametni navijaju za Zvezdu. To je apsolutno netačno. Intervju sam dao na engleskom, što su neki iskoristili za proizvoljan prevod - rekao je Babalj za klupski sajt.

Babalj tvrdi da poštuje navijače drugih klubova.

- Svi u mojoj porodici oduvek navijaju za Zvezdu i ponosan sam na to. Veliki smo zvezdaši, ali nikada nisam rekao da svi drugi, koji navijaju za neki drugi klub, nisu pametni. Takođe, tom izjavom, ni na kraj pameti mi nije bilo da vređam bilo koga, naročito ne pristalice najvećeg rivala. Naprotiv, poštujem i njih, kao i sve druge navijače - rekao je Babalj, a ovde možete sami da procenite šta je Babalj zaista rekao australijskim medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA