PARTIZAN U NOVOM DRESU: Marko Šćepović napada Hajduk!

Crno - beli predstavili dres sa novim logom. Mladi napadač posle osam meseci ponovo u kombinaciji za tim. Kuljani sa novim trenerom

  • 0

Partizan posle dve nedelje pauze kreće u najbitniji deo sezone.  Konačno bi, posle više od osam meseci u Humskoj, trebalo da istrči Marko Šćepović koji se u potpunosti oporavio od povrede, dok je najava utakmice sa Kuljanima iskorišćena i za promociju dresa sa logom novog generalnog sponzora - "lav" piva.

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović smatra da je meč sa kulskim Hajdukom (subota 21.00) dobra uvertira za teške izazove koji njegov tim čekaju u narednom periodu i najavio da bi Marko Šćepović već u subotu mogao da se vrati na teren.

- Ovo je nezgodan trenutak za Hajduk, promena trenera ponekad može da donese pozitivan rezultat. Ipak, verujem da su moji igrači zreli za ono što ih čeka, moraće da nauče da se brzo prebace sa jednog na drugi kolosek, jer nas čeka dosta teških utakmica - rekao je Vermezović na konferenciji za medije u Humskoj.

Realno je da prošle sezone prvi napadač već protiv Kuljana dobije šansu.

- On je u konkurenciji za sve naredne mečeve, sutra će prvi put posle duže vremena biti sa nama i očekujem da bude među 18 igrača - istakao je Vermezović.

NEMA KAZNE, SAMO UKOR ZBOG ŠAPCA

On je dodao da neće biti novčanih kazni za igrače zbog poraza u prijateljskom meču od Mačve iz Šapca.

- Razgovarao sam sa igračima i ukorio ih posle te utakmice, ali sad nije vreme za novčane kazne, ne zaboravite da svako ima pravo na loš dan - rekao je Vermezović.

Trener Partizana je napomenuo da će ekipa zbog velikog broja mečeva koji je očekuju morati pošteno da se rotira, ali i da je zadovoljan sa onim čime raspolaže ove sezone od fudbalera.

- Biće dosta rotacije u ekipi, ali imamo kvalitetne igrače. Uostalom, igranje fudbala je naš jedini posao i igrači moraju da izdrže taj ritam. Ako hoćemo da se približimo Evrop,i takva pitanje ne smeju ni da se postavljaju - zaključio je Vermezović.

MLADI "LAVOVI" PREDSTAVILI "LAV DRES"

Mladi prvotimci "crno-belih" Saša i Lazar Marković predstavili su dres sa logom novog generalnog sponzora "lav" piva.

- Nadam se dobroj igri i pobedi protiv Hajduka, biće to sjajna uvertira za početak Lige Evrope - istakao je Saša Marković.

Lazar Marković će ponovo imati priliku da sarađuje sa Markom Šćepovićem, s kojim je prošle sezone činio jako dobar tandem.

- Lepo je što je Marko ponovo sa nama. Protiv Kuljana se zna - Partizan uvek ide na pobedu - poručio je on.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA