Bez promena u vrhu ATP liste, skok Pašanskog i Ćirića

Švajcarac Rodžer Federer zadržao prvo mesto na listi asocijacije teniskih rofesionalaca * Značajan skok Pašanskog i Ćirića posle uspešnog nastupa u Sevilji

  • 0

Protekle nedelje u muškom tenisu bio je aktuelan Dejvis kup u kome su igrani polufinalni i mečevi za popunu Svetske grupe. Zbog toga na najnovijoj ATP listi nije bilo značajnijih promena. Poredak prvih deset ostao je isti, a svoje 31. mesto zadržao je i treći reket Srbije Viktor Troicki.

Prvi je i dalje Rodžer Federer sa 11.805 bodova ispred Novaka Đokovića sa 10.470 a treći Endi Marej sa 8.570. Slede Rafael Nadal, David Ferer, Tomaš Berdih, Žo-Vilfrid Conga, Huan Martin del Potro, Janko Tipsarević i Džon Izner.

Dušan Lajović je pokvario plasman za sedam pozicija i sad je 145. Boris Pašanski je posle uspeha na turniru u Sevilji napredovao čak 33 mesta i sada je 228. teniser sveta, dok je Nikola Ćirić koji s Pašanskim osvojio titulu udublu, sa 299. skočio na 268. mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA