Vermez: Svi će biti spremni za Nefči. Ovakva utakmica se ne preskače!

Trener Partizana smatra da pobeda protiv Hajduka nagoveštava lepša vremena, i da je sada prioritet napraviti dobar rezultat protiv azerbejdžanskog kluba

  • 0

Trener Partizana Vladimir Vermezović smatra da je njegova ekipa ubedljvom pobedom nad Hajdukom uspešno odradila "generalnu probu" pred prvi meč Lige Evrope sa azerbejdžanskim Nefčijem, koji je na programu u četvrtak od 21.05.

Sada je sve podređeno pripremama za prvi nastup na evropskoj sceni ove godine, a priliku da dobro analizira protivnika je imao Vermezovićev pomoćnik Aleksandar Rogić, koji je uživo gledao Nefči u nacionalnom šampionatu.

- Radi se o tvrdoj i ozbiljnoj ekipi. Imali smo priliku da ih vidimo u najboljem izdanju jer su igrali derbi protiv Hazara, gde nije bilo kalkulacija. Šteta je jedino što nije nastupao njihov jedini stranac koji će verovatno igrati protiv nas. Imam podatke sa te utakmice, koju ću "skinuti" sa linka i u narednih nekoliko dana ćemo sve izalalizirati zajedno sa mečom protiv APOEL-a i imaćemo potpunu sliku - rekao je Vermezović.

- Ne znam kakvu će ulogu imati raspored utakmica na sve što se bude dešavalo, ali je u svakom slučaju dobro da prvu igramo kod kuće sa njima, nego da smo recimo u Kazanju. Treba nam dobar rezultat, s obzirom na to što nemamo baš neki bilans u grupnom takmičenju, tek 1:15, ako se dobro sećam. Svaka utakmica će nam biti važna, trudićemo se da ostavimo što bolji utisak. Možda je utakmica protiv Hajduka nagoveštaj boljih vremena, pogotovo na našem stadionu - zaključuje Vermezović, dodajući da će svi igrači biti spremni za četvrtak.

- Igrači su u dobrom momentu, isto kao i momci koji su igrali za reprezentacije, svi su u dobroj formi. Ima sitnih povreda, ali ovo je utakmica koja se ne preskače i verujem da će svi biti spremni za Nefči - uverava trener Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA