Terzić neće igrati za reprezentaciju: Nisam više mogao da trpim uvrede!

Potencijalni reprezentativac godinu dana posle EP u Beču, na kome je bio heroj, otkriva zašto ga nije bilo u Londonu

  • 0

Miloš Terzić, heroj odbojkaške reprezentacije Srbije iz Beča, čiji as servis je "orlovima" doneo drugu zlatnu medalju sa šampionata Starog kontinenta, na godišnjicu najblistavijeg trenutka svoje karijere otkrio je u izjavi za "Sportski žurnal" razloge zbog kojih ga nije bilo na Olimpijskim igrama u Londonu.

- Tu odluku sam doneo sam i nije mi krivo zbog toga. Imao sam nekih privatnih problema i nisam mogao da nađem zajednički jezik sa nekim od igrača i smatrao sam u tom trenutku da je najbolje za mene a i za ekipu, pre svega zbog atmosfere pred Olimpijske igre, da se povučem.

Nisam mogao da izdržim psihički, da ne budem grub i koristim prave reči, ta potcenjivanja od strane saigrača. To svojim ponašanjem za četiri godine u reprezentaciji nisam zaslužio i neću da dozvolim da mi se neko tako obraća - rekao je Terzić, demantujući tako zvanične informacije iz reprezentacije da je razlog njegovog odsustva povreda.

- Eto, to je cela istina. Emotivac sam i takve stvari me pogađaju kao svakog čoveka od krvi i mesa - nastavlja

Miloš, koji posle svega nije siguran da li će više igrati za "orlove".

- Vreme će pokazati, ali ove godine nisam više mogao da izdržim ni dana u timu - kaže mladić koji je svojim servisom tog 18. septembra 2011. godine na noge digao celu Srbiju, uključujući i 10.000 navijača u bečkoj dvorani.

(Telegraf.rs/izvor:Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA