VERMEZ: Falio je samo gol da prelomimo meč. HADŽIJEV: Partizan je mnogo slabiji nego što sam mislio

Oprečna mišljenja dvojice stručnjaka koji kao da nisu gledali istu utakmicu. Hadžijev dočekan aplauzom azerbejdžanskih novinara zbog prvog boda u Evropi

  • 0

Trener Partizana Vladimir Vermezović, posle večerašnjeg remija sa Nefčijem iz Bakua (0:0), rekao je da je zadovoljan igrom i da je ekipi nedostajalo samo bolja završnica i jedan gol koji bi "prelomio".

- Gosti nezasluženo odlaze bez primljenog gola. Imali smo neke šanse, oni su nas retko ugrožavali, možda su imali jednu polušansu. Bilo ih je teško probiti, jer su u odbrani igrali organizovano. Završnica nam nije bila na visini - rekao je Vermezović na konferenciji za novinare posle meča.

Strateg "crno-belih" naveo je da u azerbejdžanskoj prestonici očekuje lakšu utakmicu.

- U Bakuu će biti mnogo lakše. Oni će se tamo otvoriti, neće igrati odbranu kao ovde, možemo do dobrog rezultata.

Trener Partizana kazao je da je njegov tim, pogotovo u drugom poluvremenu, imao priliku da osvoji bodove.

- Da smo iskoristili neku od šansi, pogotovo u drugom poluvremenu, bilo bi drugačije. Falio nam je jedan gol da otvorimo meč mnogo bolje. Bili smo na korak da prelomimo, ali nismo uspeli - izjavio je Vermezović.

Vermezović nije želeo da ulazi previše u detalje incidenta po završetku utakmice u kojem je učestvovalo nekoliko igrača Partizana i golman Nefčija Saša Stamenković.

- Nisam video šta se desilo, ali ovo je imalo predigru sa njegovim izjavama pre sedam-osam dana. Dobro je poznat odnos Partizana i Crvene zvezde. Mislim da su ovo neke stvari koje ne bi trebalo da se dešavaju. Srećom, bilo je ljudi hladnih glava, inače je moglo da se završi drugačije - kazao je on.

S druge strane, trener ekipe Nefčija, Bojukaga Hadžijev, ocenio je da je njegova ekipa propustila priliku da zabeleži veliku pobedu.

- Nefči danas nije osvojio jedan, već je izgubio dva boda. Mi smo debitanti u grupi i čini mi se da smo se kasnije probudili. Partizan je mnogo slabiji nego što sam mislio, nažalost. Žao nam je što je klub tako bogate istorije u lošem stanju. Obećavam da ćemo u Bakuu igrati na pobedu - poručio je Hadžijev, koga su azerbejdžanski novinari dočekali gromoglasnim aplauzom.

Hadžijev je ovacije objasnio činjenicom da je to prvi bod nekog azerbejdžanskog kluba u Evropi.

On je dodao da osvojeni bod posvećuje predsedniku kluba i zaposlenima u kompaniji koja je sponzor ekipe. Hadžijev je imao primedbe na gostoprimstvo u Beogradu.

- Video sam šta se desilo posle meča na terenu i zbog toga sam rekao da nas neki ne vole - naveo je trener Nefčija.

Upitan kako komentariše ponašanje golmana Saše Stamenkovića, Hadžijev je rekao:

- To je vaša stvar da li mislite da je dobar ili loš. Ako će sutra igrati u Partizanu, mozda će biti dobar. Saša je došao iz Crvene zvezde, to nekima smeta - zaključio je strateg gostiju.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA