TUMBA: Stamenković bi trebalo da ustane kada se priča o reprezentativnom golmanu!

- Provocirao je pre, za vreme i posle utakmice. Naši momci su bili pod emocijama. Trener im priča nebuloze - tvrdi direktor Partizana

  • 6

Ni Ljubiša Tumbaković, direktor Partizana, nije krio razočaranje zbog ružnih scena po završetku meča sa Nefčijem, ali je, kao i Vermezović, dosta kritika uputio na račun Saše Stamenkovića.

 

- Imao je nekoretkne izjave i pre utakmice, bio provokativan i tokom samog meča, ali i kasnije. On bi trebalo da ustane kada se priča o reprezentativcu Srbije - rekao je na prvu Tumbaković.

 

Dešavanja sa terena dugo će se prepričavati.

 

- Naši momci su bili emotivni, ali im ne vidim grešku. Sa druge strane, njihov golman se zaista poneo neprimereno - opravdao je Tumba pre svih mladog Mitrovića koji se prvi zaleteo na Stamenkovića.

 

- Bilo je i nekorektnih stvari sa tribina - priznao je Partizanov direktor.

 

Čelnici kluba iz Azerbejdžana su izneli niz optužbi na račun "crno-belih". Osim tužbe, za koju se u petak saznalo, gosti iz Nefčija su imali zamerke na gostoprimstvo, vređali su Partizan, vrlo ironično i sa nipodaštavanjem pričali o svom domaćinu, što se ne pamti kod evropskih utakmica u Beogradu. Trener Hadžijev je prednjačio.

 

- Ja ni ne znam ko je njihov trener, video sam onog mlađeg pored aut-linije. Ovaj stariji je očito zaboravan, pa priča nebuloze! Organizacija i gostoprimistvo? Pa, na tom planu smo najbolji bili uvek. Maksimalno su bili ispoštovani, ne znam zbog čega onakva njihova reakcija - rekao je Tumbaković, istakavši da nema razloga za strah u Bakuu, ni na terenu na van njega!

 

I trenera Partizana je ponašanje Azerbejdžanaca neprijatno iznenadilo. Smatra da su uvredili Partizan i Srbiju pričom posle meča. Krstio se kada je čuo da će da tuže klub zbog parole navijača.

 

- Kakve veze imaju nosati majmun i banana sa rasizmom. Šta bi bilo da su majmun i ananas spomenuti i to bi bio rasizam. Danas bre sve postalo rasizam - istakao je Vermezović, ističući da je parola navijača Partizana bila uvredljive sadržine.

 

(S. M.)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobolino

    21. septembar 2012 | 16:05

    Ti bi trebao da sednes pred Stamenkovicem prosto - jer si glup !

  • ljubashe

    21. septembar 2012 | 16:22

    kakve veze ima ubi cigana sa rasizmom i mrznjom ?

  • dragan

    21. septembar 2012 | 20:19

    ništa neobično iz tabora nesretnika čiji je predsednik bio franjo tudjman..otuda i takve parole...bože oprosti im neznanju šta rade...sraaammoota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA