SKANDAL: Stamenković nazvao Stojkovića Mustafom, Vermezović ga spasao linča! (VIDEO) (FOTO)

"Mihajloviću, da li u ugovoru sa reprezentativcima ima deo gde se Mustafi zabranjuje da se rukuje sa mnom", izjavio iznervirani golman Nefčija posle utakmice. Trener Partizana sprečio teži incident

  • 13

Bez sumnje najtraženiji akter susreta između Partizana i Nefčija bio je golman gostiju Saša Stamenković, najviše zbog provokacije sa centra igrališta na kraju utakmnice, kada je dospeo u klinč sa većinom fudbalera Partizana.

Bivši golman Crvene zvezde, čim se pojavio pred novinarima, počeo je opasno da vređa golamana "crno-belih" Vladimira Stojkovića, ali i ironično da komentariše navijače Partizana.

- Ovo je pitanje za Mihajlovića, a ne za Mustafu. Da li selektor u ugovoru sa reprezentavcima ima deo gde reprezentativcu zabranjuje da se rukuje sa protivnikom? - rekao je golman Nefčija.

Bio je prilično iznerviran, ali i spreman za nastavak paljbe.

- Partizan ima igru, trenera, ali gde su mu navijači? Ja ne znam šta su očekivali, da im možda pustim gol? Ja ovde predstavljam Nefči, da li sam imao ili nisam Zvezdinu majicu ispod dresa je nebitno, jer ja Zvezdu nosim u srcu. Neću pobeći od Zvezde, predstavljao sam večeras i 90 odsto Srbije, a ovih deset odsto nisam ni čuo.

Stamenković je počašćen zvižducima svaki put kada je bio u kontaktu s loptom, a navijači su na južnoj tribini postavili uvredljiv transparent sa porukom upućenom bivšem igraču Crvene zvezde: "Nosati majmun živi u Azerbejdžanu, u ciganskom dresu došao je po bananu". "Grobari" su pokušali da isprovociraju Stamenkovića skandiranjem uvreda na račun njegove devojke i folk pevačice Silvije Nedeljković.

Stamenković je jednom rečju opisao sve navijače Partizana u Humskoj - huligani. On je dolio ulje na vatru u veoma neraspoloženoj večeri od strane navijača prema njemu gestom na centru terena, kada je najpre izazvao reakciju mladog Aleksandra Mitrovića. "Grobare" je dodatno isprovociralo i to što je Stamenković na stadion u Humsku došao sa kesom "delija".

Bivša Zvezdina jedinica delimično je objasnio dešavanja sa terena.

- Taj mali, ne znam mu ime, broj 45, nešto mi je gestikulirao isto kao i pre meča. Mogao bi da se ugleda na starije i iskusnije u ponašanju, recimo na Milana Smiljanića.

Na Stamenkovićevu konstataciju da sebe smatra finim i kulturnim dečkom, novinari su ga upitali: "Zašto onda kažeš Mustafa"?

- Ja stvarno ne mogu da razumem da se neko ne rukuje sa mnom, i počinjem da sumnjam da je istina ono što ljudi pričaju o njemu.

Incident posle utakmice nije mogao da se vidi u direktnom TV prenosu, jer je RTS isključio kamere, ali snimio ga  je jedan navijač Partizana s istočne tribine.

Stamenković je imao i nešto pozitivno da kaže. Zahvalio je treneru Vladimiru Vermezoviću što mu je pomogao da bezbedno ode u tunel ka svlačionici.

- Svaka čast za potez - završio je preuzbuđeni Stamenković, pre nego što ga je predstavnik gostujućeg tima uhvatio za ruku i poveo ka autobusu.

Vladimir Stojković nije želeo da razgovara o incidentu posle utakmice, ali je kapiten "crno-belih" Saša Ilić kritikovao Stamenkovića.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stex

    21. septembar 2012 | 00:54

    Ma STAMENI je veceras pokazao kako se brani, od mustafe je bolji u svakom segmentu !!! a mali mitrovic moze da poduva STAMENOM...a ko je tek cuo onu saku grobara, haah, pa vise navijaca ima na nekim seoskim utakmicama nego na ovoj rupi patlidzanovoj !!! JEDAN JE STAMENKOVIC, PRAVI DELIJA, a mustafa, mitrovic, ostala ekipa i grobari mogu da mu ga poduvaju... !!!

  • Небојша

    21. septembar 2012 | 09:24

    Хм, изгледа да је носати мајмун њима увалио банану :) А што се Мустафа љути што га је неко назвао Мустафом?

  • Srdjan

    21. septembar 2012 | 02:54

    TI SI NAS KAPITEN STAMENI , STAMENI , STAMENIII. :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA