ARMENULIĆ ZA TELEGRAF: Nagradićemo reprezentativce!

Potpredsednik TSS-a ne vidi razlog zašto Tipsarević, Troicki, Zimonjić i Bozoljac ne bi dobili novac zbog uspeha u reprezentaciji * Devojke mogu da osvoje FED kup

  • 0

Posle navoda da Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac očekuju da im Teniski savez Srbije uplati novac za učešće u Dejvis kup reprezentaciji, potpredsednik tog Saveza Radmilo Armenulić rekao je u razgovoru za Telegraf.rs da teniseri treba da budu nagrađeni za svoje doprinose u reprezentaciji.

- Nisam upućen u razgovor koji su vodili njih četvorica i Vuk Jeremić. S te strane, zaista ne mogu da komentarišem - rekao je Armenulić, i odmah dodao:

- Mada, ja sam u potpunosti za to da se reprezentativci nagrade, ali koliko i na koji način ostaje da se vidi - zaključio je Armenulić, čije se mišljenje ne razlikuje od onog koje ima selektor Bogdan Obradović po ovom pitanju.

MOŽEMO DA OSVOJIMO FED KUP!

Nekadašnji selektor muške teniske reprezentacije veoma je optimističan pred finalni susret sa Češkom u FED kupu 3. i 4. novembra.

- Imamo šanse da pobedimo Čehinje. Nisu one u nekakvoj posebnoj formi, a nije uvek ni lako igrati pred svojom publikom.

- Ne zaboravite da su Ana Ivanović i Jelena Janković bile prve igračice sveta, koje se sada vraćaju u svoj ritam i pružaju sve bolje partije. Ne bi trebalo da se strahuje od Petre Kvitove, nije nepobediva - tvrdi Armenulić.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA