RAŠOMONIJADA U JSL: Vojvodina napušta stadion, ako im se ne svidi suđenje?!

"Obaveštavamo fudbalsku javnost da je Vojvodina spremna da napusti teren, ako ne bude suđeno po pravilima fudbalske igre, jer je nemoguće trpeti nepravde na utakmicama koje sude arbitri kao što je Danilo Mihajlović", navodi se u saopštenju kluba iz Novog Sada

  • 0

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina zapretio je da će napustiti subotnji meč protiv OFK Beograda, ako ne bude zadovoljna suđenjem Danila Mihajlovića. Vojvodina je u saopštenju na svom sajtu, napisanom velikim slovima, navela da je tražila zamenu Mihajlovića jer sumnja u njegovo poštenje i dobre namere.

 

- Pošto FK Vojvodina nije dobila nikakav odgovor od Fudbalskog saveza Srbije, obaveštavamo fudbalsku javnost da je Vojvodina spremna da napusti teren, ako ne bude suđeno po pravilima fudbalske igre, jer je nemoguće trpeti nepravde na utakmicama koje sude arbitri kao što je Danilo Mihajlović - navodi se u saopštenju.

 

(fkvojvodina.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA