SUKOB ZBOG ŽENE: Stamenković pevao: "Čije dete nosiš, Bojana"!

Netrpeljivost dvojice golmana datira od prošle godine, kada je Stamenković vodio navijanje na Severu i pevao uvredljive pesme na račun Stojkovićeve supruge

  • 3

Odbijanje fudbalera da se rukuju pre početka utakmice mogli smo do sada da vidimo na terenima engleske Premijer lige, gde je ovaj sportski gest i ustanovljen, ali u četvrtak je slična scena viđena i u Humskoj, na utakmici Partizan - Nefči. Akteri su bili golmani srpskog i azerskog šampiona Vladimir Stojković i Saša Stamenković, a razlog njihovog neprijateljstva je supruga čuvara mreže beogradskih "crno-belih" Bojana Stojković, piše "Alo!".

Problem datira od incidenta s prijateljskog meča između omladinaca Crvene zvezde i Zenita u martu 2011. na "Marakani", kada je Stamenković, koji je sa severa posmatrao taj meč, u jednom trenutku uzeo u ruke mikrofon i poveo navijanje. Golman Nefčija tada je forsirao pogrdne pesme na račun Stojkovićeve supruge, a iz usta visokog Leskovčanina mogli su se čuti stihovi poput: "Stameni je j**o Bojanu" i "Čije dete nosiš, Bojana?".

Stamenković je tada kažnjen od strane šefa struke "crveno-belih" Roberta Prosinečkog, koji ga je zauvek sklonio iz tima i pružio šansu Bobanu Bajkoviću, a jasno je da mu, za razliku od Robija, Stojković sigurno nije oprostio vređanje supruge, pa mu baš zato nije pružio ruku u četvrtak uveče.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marinko Max

    22. septembar 2012 | 23:16

    seljacino ako imas nesto protiv coveka obracunaj se kao muskarac ..zasto mu vredjas zenu kukavico.. govno si od coveka nosata nakazo

  • jovan

    23. septembar 2012 | 12:11

    a i ovaj seljak nije iz leskovac nego iz neko selo 20km udaljeno

  • stex stex stex

    19. maj 2013 | 01:34

    ma koji problem bre imate protiv decka a pusite ga bre seljaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA