Mesi psovao majku srpskom sudiji Mažiću!

Nakon što je Song dobio žuti karton, Mesi se iznervirao, a Španci su mu sa usana pročitali da je masno opsovao sudiju iz Vrbasa rekavši: "La konća de tu madre“, što je najbliže našem: „Pi. ka ti materina“

  • 0

Srpska sudijska petorka, na čelu sa našim najboljim sudijom Miloradom Mažićem, po mišljenju većine posmatrača dobro je odradila posao na meču Barselona - Spartak u Ligi šampiona, ali to nije mislio najbolji fudbaler sveta Leo Mesi, kome u jednom trenutku Srbin nije bio po volji.

Nakon što je Song dobio žuti karton, Mesi se iznervirao, a Španci su mu sa usana pročitali da je masno opsovao sudiju iz Vrbasa rekavši: "La konća de tu madre“, što je najbliže našem „Pi. ka ti materina“.

Pomoćni sudija Igor Radojičić kaže da se Mesijeva psovka nije mogla čuti na "Nou Kampu", ali da to u svakom slučaju ne može da pokvari utisak o kompletnom događaju.

- Mesi priča non-stop, ne prestaje. Sam sa sobom ili s drugima, uvek nešto priča i ko zna da li je to baš bilo upućeno Mažiću, nekom od nas ili je to onako, više za sebe rekao jer je bio nezadovoljan tog trenutka. Ponašanje igrača bilo je besprekorno, baš kao i ostalih članova dva kluba - priča Radojičić.

Španska štampa je pohvalila srpsku sudijsku petorku na debiju u Ligi šampiona.

- Pročitali smo izveštaje u novinama, ali važniji od njih bili su pozdravi sa obe strane na kraju utakmice - dodao je Radojčić.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA