MITROVIĆ: Stamenković je provokator

"Provocirao je tokom utakmice, pokušavao da valjanjem po terenu ukrade vreme kao da nije sportista" * "Tek kada se utakmica završila, pokazao je "hrabrost" gestikulacijama i pokazivanjem Zvezdine majice"

  • 0

Fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović najburnije je reagovao na provokacije golmana Nefčija Saše Stamenkovića po završetku utakmice Lige Evrope na stadionu u Humskoj. Stamenković je još od žreba za grupe Evropa lige upućivao otrovne strelice ka Humskoj, a po završetku utakmice nepristojno je gestikulirao ka navijačima i igračima "crno-belih".

U deliću sekundu ispred njega se stvorio mladi napadač, koji je za "Sport" otkrio šta se zapravo dogodilo.

- Iskreno, ne znam šta da kažem o tom čoveku. Provocirao je tokom utakmice, pokušavao da valjanjem po terenu ukrade vreme, kao da nije sportista. Možda nije bio siguran u svoje sportske mogućnosti, pa se služio alternativnim - kaže Mitrović.

Mladi reprezentativac Srbije kaže da je u afektu izgovorio mnogo toga Stamenkoviću prilikom susreta "oči u oči".

- Bio sam u afektu. Nije mi bilo svejedno što neko tako gestikulira, a tokom meča mu reč nisam rekao, niti sam čuo nekog od saigrača da mu se obratio. Tek kad se utakmica završila, pokazao je "hrabrost" gestikulacijama i pokazivanjem Zvezdine majice. Uostalom, videli ste da smo se svi normalno rukovali s ostalim igračima Nefčija, jer su bili korektni. Neću više da se bavim tim čovekom, neka sam razmisli o svom ponašanju - zaključio je Mitrović.

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA