POBUNA U ZENITU: Posle dolaska Hulka i Vitsela Rusi traže veće plate

Četvorica ruskih reprezentativaca tražili su povišice, podstaknuti novcem koji je utrošen na dovođenje pojačanja i njihove plate, za kaznu dvojica već prebačena među juniore

  • 0

Ruski Zenit platio je više od 90 miliona evra za dovođenje Brazilca Hulka iz Portoa i Belgijanca Vitsela iz Benfike, ali su zasad stvari krenule naopako. Klub beleži slabe rezultate, pregažen je u Malagi u prvom kolu Lige šampiona, u poslednja dva meča ruskog šampionata jedva je iščupao bod.

Da sve bude gore, došlo je do pobune. Četvorica ruskih reprezentativaca, kada su videli koliko klub troši na dovođenje novajlija i njihova primanja, zahtevala su veću platu, a za kaznu neki od njih već su prebačeni u juniorski tim. 

Igor Denisov je prvi zahtevao povišicu, a umesto pozitivnog odgovora, prekomandovan je da trenira sa juniorima i Dankom Lazovićem. I Aleksandar Keržakov je tražio veću platu, ali neposredno pre meča sa Krila Sovjetov (2:2), zbog čega je odigrao samo prvo poluvreme, a onda je i on prekomandovan među juniore.

Očekuje se da će se isto desiti i sa nezadovljnima Aleksandrom Anjukovim i Vladimirom Bistrovim.

Trener Lučano Spaleti nije demantovao da postoji nezadovoljstvo, ali je konstatovao da ne može svako da bude zadovoljan.

- Činjenica je da tim nije miran, zbog nekih igrača koji smatraju da je pravo vreme da sada unesu nemir. Oni moraju da shvate da način na koji razmišljaju nije pošten - rekao je Spaleti klupski sajt.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA