SERIJA A: Porazi Intera i Milana! (VIDEO)

Protivnika Partizana u Ligi Evrope u finišu meča savladala je Sijena 2:0, a bolji od posrnulih roso-nera je bio Udineze 2:1

  • 0

Fudbaleri Milana poraženi su i treći put u Seriji A, a dželat u četvrtom kolu bio je Udineze, a posrnuli roso-neri su utakmicu završili sa dva igrača manje.

Klub iz Udina poveo je golom Renađija u 40. minutu, ali je Milan u drugom poluvremenu izjedančio pogotokom El Šaravija u 54. minutu. Umesto preokreta, desetak minuta kasnije usledilo je rušenje vicešampiona Italije, a tome su doprineli njegovi igrači. Zapata je žuti karton zaradio u 64. minutu a onda četiri minuta kasnije dobio još jedan, kojim je skrivio penal. Antonio Di Natale bio je siguran sa bele tačke, i premda je Alegri uvođenjem Krkića pokušao da nešto promeni, Milan je uspeo da meč završi sa devetoricom igrača posle drugog žutog kartona dosuđenom Boatengu u 83. minutu.

Da li će se potpredsednik Milana Galijani predomisliti i uputiti otkaz treneru Alegriju i posle trećeg poraza u šampionatu...

Na svom stadionu se nije dobro proveo Partizanov protivnik u Ligi Evrope, Inter. Sijena je odolevala veći deo meča, a "nero-azuri" nisu bili konkretni tokom meča. Zato ih je protivnik u finišu meča neprijatno iznenadio i zadao drugi poraz: prvo Vergasola golom u 73, a onda i Valijani u 91. minutu.

Pobedu u samoj završnici obezbedila je i Atalanta, za koju je u 88. minutu pobednosni gol protiv Palerma postigao Raimondi.

Interesantno, Napoli nije uspeo da slomi otpor Katanije (0:0), iako su domaćini ostali bez jednog igrača jer je direktni crveni zaslužio Alvarez već u drugom minutu. Napolitanci se sa ovog gostovanja vraćaju s jednim bodom.

Bolonja i Peskara su podeili bodove - domaćini su poveli golom Đilardina u devetom minutu, ali je Peskara izjednačila u 41. golom Kvintera. Isti rezultat viđen je i na meču između Sampdorije i Torina - 1:1.

Oba gola, u ne posebno zanimljivom meču, postignuta su iz penala. Gosti su prvi stigli do vođstva golom Bjankija u 69. minutu, da bi izjednačio Poci u 84. Na meču je podeljeno osam žutih kartona, po četiri sa svake strane, ali nije bilo usključenja.

Sampdorija je tako propustila priliku da učvrsti svoj položaj na tabeli posle prilično dobrog starta šampionata, dok su gosti iz Torina verovatno zadovoljni bodom i "zlatnom sredinom", gde se trenutno nalaze.

Lokalne vlasti u Kaljariju odložile su meč četvrtog između Kaljarija i Rome zbog mogućnosti narušavanja javnog reda i mir.

Poslednji meč u nedelju igraju Lacio i Đenova od 20.45.

Rezultati: 4. kolo

Atalanta – Palermo 1:0

(Raimondi 88)

Bolonja – Peskara 0:0

Kaljari – Roma (odloženo)

Katanija – Napoli 0:0

Inter – Sijena 0:2

(Vergasola 73, Valijani 90+1)

Udineze – Milan 2:1

(Renađi 40, Di Natale 68pen - El Šaravi 54)

Lacio – Đenova 0:1 (0:0)

(Borijelo 79)

Redosled: Juventus 12, Napoli 10, Lacio 9, Sampdorija 9, Fiorentina 7, Inter 6, Đenova 6, Atalanta 5, Katanija 5, Roma 4, Torimo 4, Parma 4, Udineze 4, Bolonja 4, Milan 3...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA