Inter u krizi, Kambijaso brani trenera

Argentinski internacionalac javno podržao trenera Intera Stramaćonija posle poraza od Sijene na svom terenu, u četvrtom kolu italijanskog prvenstva

  • 0

Fudbaler sredine terena Intera, Esteban Kambijaso, rekao je danas da svi igrači stoje iza trenera Andree Stramaćonija, pod čijim vođstvom je ekipa doživela već dva poraza u prva četiri kola Serije A.

"Neroazuri" su juče na svom stadionu razočarali navijače i izgubili od Sijene sa 2:0.

- Postoji jedinstvo u ekipi. Svi smo uz trenera koji pokušava da izvuče iz nas ono što je najbolje. Sezona je duga i nadamo se da će se stvari promeniti. Žao nam je zbog poraza kod kuće, ali biće i pobeda - rekao je argentinski internacionalac.

Inter je slabo počeo i takmičenje u Ligi Evrope, pošto je u prvom kolu kod kuće remizirao sa ruskim Rubinom (2:2). U ovoj grupi još se takmiče Partizan i azerbejdžanski Nefči.

- Verujemo u ono što radimo. Imamo odličan stručni štab koji poseduje jasnu viziju, a mi igrači ćemo na svakom meču da pružimo 100 odsto mogućnosti - dodao je Kambijaso.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA