JEDNOGLASNO: Terzić ponovo predsednik OFK Beograda

Pošto je jednoglasno izabran od strane prisutnih 38 članova Skupštine (od ukupno 61 člana), Terzić se prvo zahvalio ovom telu na poverenju, a posebno na podršci u poslednje četiri godine, koliko se vodi sudski proces protiv njega

  • 0

Jednoglasom odlukom na sednici Upravnog odbora OFK Beograda, Zvezdan Terzić je ponovo izglasan za predsednika tog kluba.

U četvrtak je najavljeno da će se prvi predsednik Fudbalskog saveza Srbije  vratiti u upravu "romantičara", čiji je bio predsednik pre funkcije u FSS.

- Konsultovao sam se sa svim relevantnim ljudima u klubu i van njega i svi su rekli isto – Zvezdan Terzić. O njemu bismo mogli naširoko ili ukratko, ali mi nemamo pravo na grešku, a ja sam uveren da nismo pogrešili – rekao je sada samo predsednik Skupštine kluba Momčilo Minić, a prenose "Novosti".

Pošto je jednoglasno izabran od strane prisutnih 38 članova Skupštine (od ukupno 61 člana), Terzić se prvo zahvalio ovom telu na poverenju, a posebno na podršci u poslednje četiri godine, koliko se vodi sudski proces protiv njega. Novi-stari predsednik je uporedio ono što je zatekao 1997. godine, kada je došao na čelo „romantičara“, šta je on postao i u kakvoj je krizi sada.

- Kad je ceo svet u krizi i svi stežu kaiševe, ni situacija u klubu nije ružičasta. Kasne plate, dugovi rastu, a za normalan život kluba treba obezbediti 150.000 evra mesečno. U ovom času ni ja ne vidim jasno rešenje, ali verujem u sebe i nas. OFK je u rukama nas ofkovaca i uz stabilizaciju rešićemo pitanje stadiona, jer od 2009. godine ne znamo ko je njegov korisnik. Klub je do sada uložio 1,5 miliona evra u stadion i red je da zna na čemu je. OFK mora da ima evropske ciljeve i od njih nećemo odstupati, a nadam se da ćemo ih ponovo doživeti – sumirao je Terzić.

Prema izmenjenom Statutu, predsednik Terzić i generalni sekretar Dragan Mrvaljević su zvanični i ovlašćeni predstavnici OFK Beograda.

Novi potpredsednici su Dragoljub Lekić i Stojan Kljajić, a preostali članovi UO su Momčilo Minić, Dragče Dimitrijević, Božidar Milenković i Aleksandar Gajević. Preostali članovi UO biće naknadno imenovani.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA