• 0

JEDNOGLASNO: Terzić ponovo predsednik OFK Beograda

Pošto je jednoglasno izabran od strane prisutnih 38 članova Skupštine (od ukupno 61 člana), Terzić se prvo zahvalio ovom telu na poverenju, a posebno na podršci u poslednje četiri godine, koliko se vodi sudski proces protiv njega

  • 0

Jednoglasom odlukom na sednici Upravnog odbora OFK Beograda, Zvezdan Terzić je ponovo izglasan za predsednika tog kluba.
U četvrtak je najavljeno da će se prvi predsednik Fudbalskog saveza Srbije  vratiti u upravu "romantičara", čiji je bio predsednik pre funkcije u FSS.
- Konsultovao sam se sa svim relevantnim ljudima u klubu i van njega i svi su rekli isto – Zvezdan Terzić. O njemu bismo mogli naširoko ili ukratko, ali mi nemamo pravo na grešku, a ja sam uveren da nismo pogrešili – rekao je sada samo predsednik Skupštine kluba Momčilo Minić, a prenose "Novosti".
Pošto je jednoglasno izabran od strane prisutnih 38 članova Skupštine (od ukupno 61 člana), Terzić se prvo zahvalio ovom telu na poverenju, a posebno na podršci u poslednje četiri godine, koliko se vodi sudski proces protiv njega. Novi-stari predsednik je uporedio ono što je zatekao 1997. godine, kada je došao na čelo „romantičara“, šta je on postao i u kakvoj je krizi sada.
- Kad je ceo svet u krizi i svi stežu kaiševe, ni situacija u klubu nije ružičasta. Kasne plate, dugovi rastu, a za normalan život kluba treba obezbediti 150.000 evra mesečno. U ovom času ni ja ne vidim jasno rešenje, ali verujem u sebe i nas. OFK je u rukama nas ofkovaca i uz stabilizaciju rešićemo pitanje stadiona, jer od 2009. godine ne znamo ko je njegov korisnik. Klub je do sada uložio 1,5 miliona evra u stadion i red je da zna na čemu je. OFK mora da ima evropske ciljeve i od njih nećemo odstupati, a nadam se da ćemo ih ponovo doživeti – sumirao je Terzić.
Prema izmenjenom Statutu, predsednik Terzić i generalni sekretar Dragan Mrvaljević su zvanični i ovlašćeni predstavnici OFK Beograda.
Novi potpredsednici su Dragoljub Lekić i Stojan Kljajić, a preostali članovi UO su Momčilo Minić, Dragče Dimitrijević, Božidar Milenković i Aleksandar Gajević. Preostali članovi UO biće naknadno imenovani.
(Telegraf.rs / Večernje novosti)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima